De când a ajuns în România, Culiță Sterp încearcă să recupereze tot timpul pe care l-a pierdut. Artistul petrece tot mai mult timp alături de iubita și ambii se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Au mai rămas doar câteva zile până când cel mic va veni pe lume, iar ei sunt nerăbdători să își strângă băiețelul în brațe. Cântărețul nu a fost lângă ea în toate aceste luni importante din viața sa și regretă acest lucru enorm.

Daniela Iliescu a izbucnit în lacrimi

A acceptat propunerea de a participa la Survivor România, în ideea în care s-ar fi întors acasă până la nașterea băiatului său, dar a fost dezamăgit când a realizat că emisiunea se prelungește, că oamenii îl votează și vor să îl vadă câștigător, așa că a decis să renunțe de bună voie, pentru că familia este mult mai importantă pentru el. Din punctul de vedere al iubitei sale, aceasta este cea mai mare dovadă de iubire și este fericită că îl are aproape pe ultima sută de metri.

Recent, Daniela Iliescu a postat un vlog pe canalul ei de YouTube, în care le arată fanilor ei cum se pregătesc ei pentru venirea pe lume a bebelușului. La final, Culiță Sterp i-a citit viitoarei sale soții o scrisoare venită din partea unui fan, care a reușit să o emoționeze pe femeie până la lacrimi, iar el a strâns-o în brațe. Momentul respectiv a fost apreciat de fanii lor, care le-au transmis la rândul lor toate gândurile lor bune.

Culiță Sterp a făcut-o pe Daniela Iliescu să plângă: „Știu că mai ai puțin până să naști..."