Elenei Marin i s-a făcut rău, în cadrul Consiliului de eliminare în care ea și colegii ei au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să se nominalize. Dansatoarei i-a curs sânge din nas și a cerut imediat ajutorul medicului, care a ajuns și care a decis ca vedeta să nu mai ia parte la Consiliul respectiv. Colegii ei au ajuns repede la concluzia că nu face altceva decât să se victimezeze, pentru că situația nu era chiar atât de gravă pe cât a vrut să pară.

„Mi se pare că a exagerat puțin”

Situația aceea a dat foarte bine în fața celor de acasă și drept dovadă, ea a fost cea care a obținut cele mai multe voturi din partea lor. Elena Marin a fost uimită că a ieșit preferat publicului și a propus-o pentru eliminare pe Raluca Dumitru, ce care a și părăsit emisiunea seara trecută. I se citea fericirea pe chip și nu îi venea să creadă că oamenii sunt lângă ea, în ciuda tuturor celor întâmplate.

Cucu, fostul concurent de la Survivor România, nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea în ceea ce privește situația Elenei Marin. Faimosul este de părere că ea a exagerat într-o oarecare măsură și că s-a victimizat fără să fie nevoie de acest lucru. În plus, vloggerul crede că este o concurentă bună care aduce multe puncte pentru echipa sa, doar că ăn cele mai multe cazuri se folosește de astfel de situații, pentru ca publicul să empatizeze cu ea și în consecință să o voteze, ceea ce s-a și întâmplat.

 

Cucu, mesaj dur pentru Elena Marin după ce i-a dat sângele pe nas în cadrul Consiliului: "S-a victimizat aiurea..."

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita. Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni. Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată”, a scris fostul concurent, pe Instagram.