Seara trecută de la Survivor România a fost una plină de surprize pentru concurenții de la Survivor România. Deși nimeni nu se aștepta ca în acest moment al competiției să mai intre alți oameni, acest lucru chiar s-a întâmplat și câte două persoane au venit să lupte de cei aflați deja acolo, încă de la începutul anului. Unul dintre cei care a fost selectat pentru a avea parte de aventura vieții sale a fost chiar Cucu de la Noaptea Târziu.

Cucu a acceptat provocarea vieții sale

Acesta a fost o surpriză pentru toată lumea, iar echipa din care face parte este cea a Faimoșilor. El este fondatorul trupei Noaptea Târziu, din care face parte alături de Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru, dar și alături de Emi. Aceștia au reușit să își formeze o imagine, dar și o comunitate mare de fani, care îi susține și care le apreciază munca și care le urmăresc toate videoclipurile pe care le postează pe canalul pe care îl au împreună, pe YouTube.

Acum, el este pregătit să demonstreze că poate atinge permormanțe nebănuite în cadrul emisiunii de la Kanal D. Acesta a declarat că este obișnuit să trăiască în natură, încă de pe vremea când era doar un copil și se pare că nu ăl sperie deloc ideea de a dormi în junglă, în aer liber alături de echipa sa. Cel mai greu îi va fi, după cum a susținut chiar el, să suporte dorul de cei de acasă, dar să se și acomedeze pe trasee, deși se consideră foarte bun la final.

 

Cucu de la Noaptea Târziu, noul concurent de la Survivor România: „Sunt obișnuit să trăiesc în natură..."

„Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am social skills. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele ”, a declarat Cucu în competiție.