Se pare că, a 33-a săptămână de sarcină îi cam dă de furcă prezentatoarei de la Antena 1. Blondina a apărut, în această după-amiază, aproape adormită pe contul ei de Instagram. Vedeta s-a filmat în timp ce stătea în pat, lipsită de chef. Oboseala din perioada sarcinii își spune cuvântul și în viața Ginei Pistol. Viitoarea mămică a mărturisit că se confruntă cu insomnii.

„Nu am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3 dimineața… 4, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8 este trezirea”, a povestit iubita lui Smiley pe Instastory.

Graviduța, în vârstă de 40 de ani, le-a cerut câetva sfaturi urmăritorilor ei de pe contul de socializare, pentru a reuși să se adune și să mai capete puțină energie. Frumoasa blondă a mărturisit că a renunțat și la ritualurile sale de înfrumusețare, în ultima perioadă. Recent, Gina a dat uitării cremele și produsele de machiaj.

Sarcina, doar unul dintre motivele stărilor ei de oboseală

Deși este normal ca în această perioadă, iubita cântărețului să aibă aceste stări, există și un alt motiv pentru care prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este extenuată. De curând, Smiley și viitoarea mămică au început renovările căminului în care locuiesc. Cei doi vor să își aștepte bebelușul acasă cum se cuvine, iar pentru a face posibil acest lucru, vor să pună totul la punct până în cel mai mic detaliu.

În casa viitorilor părinți este zarvă mare de dimineață până seara, răsunând bormașina. Gina s-a plâns fanilor ei că nu mai rezistă cu toată gălăgia din mijlocul șantierului. Recent, viitoarea mămică s-a apucat și de curățenie generală și se ocupă de acest aspect fără niciun ajutor.

„În tot praful și dezordinea aceasta din casă… Vreau doar să mă culc și să mă trezesc peste două săptămâni, când totul va fi gata”, a declarat Gina Pistol.