Fosta concurentă de la Bravo, Ai Stil! Celebrities va participa, alături de fiica sa, la un reality show difuzat pe Antena Stars. Într-o emisiune destinată mămicilor, Cristina Șișcanu și micuța ei vor arăta momentele din viața lor de zi cu zi. Petra este o fetiță superbă, de 3 ani, care i-a cucerit pe toți fanii părinților ei.

Se pare că, mămica se confruntă cu o perioadă dificilă. În ultimul timp, fiica sa este dependentă de Cristina Șișcanu, iar vedeta nu mai poate face niciun pas fără micuța ei. Petra plânge atunci când nu se mai află în prezența mamei sale și nu își dorește să mai întreprindă nicio activitate dacă șatena nu este prin preajmă.

„Petra este într-o perioadă în care vrea să stea doar cu mine. Doar cu mine vrea să facă totul. Să mănânce cu mine, să se îmbrace, să se joace, orice și am lăsat-o plângând acum când am plecat (…) A avut o perioadă când a vrut doar cu Mădălin. Avea 2 ani, parcă, și Mădălin, săracul, fugea din cealaltă parte a Bucureștiului, venea acasă, la pranz, că voia să mănânce doar cu el, să îi dea doar tati de mâncare. Nu știu, copiii fac obsesii de genul acesta, față de un părinte sau de altul. Astăzi, la masaj, cât mi-am făcut eu masaj, a stat pe scăunel lângă mine, nu a zis nici <<Pâs>>, dăcă vă puteți imagina așa ceva, o oră și jumătate”, a povestit fosta concurentă pe Instastory.

Micuța Petra a ales să stea cuminte lângă mămica ei, doar pentru a se afla în preajma sa și a fost extrem de ascultătoare. Vedeta s-a plâns că, după ce cresc copiii, părinții ajung în situația în care se roagă de ei să petreacă timp împreună, iar adolescenții aleg să stea cu prietenii lor.

Ce părere au cei doi soți despre vaccinul împotriva noului virus

Tot în această după-amiază, șatena a vorbit despre părerea ei în legătură cu acest nou vaccin împotriva coronavirusului. Aceasta l-a rugat și pe soțul ei să povestească opinia lui vis-a-vis de acest subiect. Se pare că, ambii sunt sceptici în ceea ce privește singura modalitate de combatere a acestui virus.

Totuși, cei doi soți își doresc să se informeze și mai mult în legătură cu efectele vaccinului. Deși sunt încă nehotărâți, părerile lor diferă. Mădălin Ionescu este interesat de eficacitatea sa, pe când soția lui este îngrijorată de efectele secundare pe care le poate produce acest vaccin.