Cristina Ich nu a mai suportat modul în care este criticată de Oana Zăvoranu și a ripostat. Vedeta a ținut să se apere în fața fanilor ei de valul de răutăți la adresa ei pe care Querida le publică în mod constant pe internet. Influencenrița a vrut și să le deschidă ochii celor care o urmăresc pe fosta lui Pepe, susținând că aceasta nu face decât să instige la ură.

Cum își apără Ich fanii

Oana Zăvoranu a fost cea care a început războiul cu creatorii de conținut, iar iubita lui Pițurcă este printre singurele influencerițe care au comentat pe marginea acestui subiect. Ich nu a mai putut tolera ceea ce actrița publică despre ea pe internet și a ținut să facă o serie de precizări.

Sosia Angelinei Jolie de România susține că Oana nu le-ar vrea binele internauților așa cum a declarat ci mai mult le-ar insulta de fapt inteligența prin postările ei.

„Observ că vă este insultată și inteligența. Adevărul e că voi aveați nevoie de cineva „să vă deschidă ochii” că voi nu vedeți singuri ce e greșit și ce nu.”, a spus Cristina Ich pe Instastory.

Despre ea Querida a spus că ar face de fapt concursuri de tip Giveaway false și că ar urmări de fapt doar să câștige bani de pe urma fanilor ei.

Cristina Ich o face praf pe Oana Zăvoranu! Diva Instagramului scoate artileria gre"Vă insultă inteligența!"

A bifat o victorie în fața Zăvorancei

Cristina Ich s-a aliat în urmă cu ceva timp cu alte vedete de la noi pe care Oana Zăvoranu le-a pus la zid pentru a deschide o acțiune în instanță. O parte dintre influencerițe au pierdut procesul, iar astfel Querida și-a câștigat dreptul de a scrie despre ele în continuare în mediul online.

Avocatul Cristinei Ich a reușit însă o performanță. Mai exact, acesta a depus o cerere președențială care a fost acceptată. Aceasta presupune ca Oana să nu mai aibă posibilitatea de a vorbi despre ea pentru o perioadă limitată, respectiv de 15 zile.

Oana a aflat decizia respectivă care o vizează în mod direct și a ținut să precizeze că lucrurile nu se vor încheia așa. Querida a anunțat că va face apel, iar în perioada de 15 zile nu va face decât să strângă informații rușinoase despre iubita lui Pițurcă.

„Nu a câștigat niciuna în fața mea! Ne vedem la apel! În timpul ăsta strâng informații pe care ea nu ar vrea să le aflați.”, a spus Oana pe contul ei de Instagram.