IANCA DRĂGUȘANU, CRITICATĂ PENTRU CĂ ȘI-A OPERAT NASUL: “DEJA TE DUCI… NOUĂ NE PARE RĂU. CINEVA AR TREBUI SĂ ÎŢI SPUNĂ SĂ TE OPREŞTI”

La finalul lunii martie, CANCAN.RO a obținut, în exclusivitate, primele imagini necenzurate cu Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă rinoplastie. Nu toată lumea este, însă, de acord cu faptul că fosta asistentă a lui Dan Capatos apelează des la intervențiile estetice.

Ce i-a transmis Cristina Cioran Biancăi

Cristina Cioran face parte de puțin timp din echipa de producție a emisiunii ”Vorbește lumea”. Aceasta dezbate toate știrile despre vedetele din showbiz. Ultimele intervenții chirurgicale ale Biancăi Drăgușanu au fost cele mai dezbătute subiecte ale zilei. Imediat ce a văzut pozele, Cristina i-a transmis un mesaj Biancăi.

„Deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să îţi spună să te opreşti. Deja te duci… Nouă ne pare rău. Din oameni frumoşi se transformă în monstruoşi”,a fost reacția pe care a avut-o Cristina Cioran.

Cristina-si-Bianca
Cristina-si-Bianca

Bianca a apelat la ultimele operații estetice la o clinică din Cluj. Pentru ea, intervenția nu a fost o necesitate, deoarece era deja operată, însă și-a mai dorit o schimbare. Mai nou, aceasta și-a dus chiar și sora la această clinică, pentru a transforma-o într-o femeie care să îi semene complet.

Bianca, top la operații estetice

De mai bine de zece, chiar cincisprezece ani, fosta prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”a trecut prin schimbări uluitoare. Aceasta este aproape de nerecunoscut. Și-a schimbat genele, sprâncenele, folosește permanent extensii de păr și peruci, și-a scos toate alunițele, ș-a mărit buzele, și-a introdus botox în frunte, și-a mărit posteriorul și sânii, nu doar odată. Nici dinții nu îi mai are naturali, deoarece a dorit să își pună fațete. Până în prezent, Bianca Drăgușanu ar fi investit peste 40.000 de euro doar în operațiile sale estetice și în schimbările fizicului.