În urmă cu doar câteva ore, colegii lui Cosmin Stanciu de la Survivor România, dar și fanii emisiunii au aflat că lupta lui în această competiție a ajuns la final. Faimosul nu a mai intrat pe traseu de câteva săptămâni din cauza problemelor de sănătate, iar medicii au constatat că situația lui este atât de gravă, încât nu mai poate continua în starea în care este. Așadar, s-a făcut un Consiliu de urgență, în care ceilalți au fost anunțați că acelea erau ultimele lui momente acolo.

„E omul cu care am vorbit despre orice”

Cosmin Stanciu era vizibil emoționat și a recunoscut că nu îi place deloc faptul că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, pentru că marele lui vis a fost să ajungă în finală. Înainte de a-și lua la revedere de la ceilalți a vorbit despre Faimoși, iar pe Zanni l-a lăsat la final, pentru că a avut multe lucruri frumoase de zis despre el, iar ambii au izbucnit în plâns, la momentul respectiv.

Cei doi concurenți s-au apropiat foarte mult, iar pentru Cosmin, Zanni a fost precum fratele lui mai mic pe care a mărturisit că îl iubește din tot sufletul lui și care l-a ajutat în cele mai grele clipe pe care le-a trăit în concurs. Tot el îl înttreba de fiecare dată dacă este bine și încerca să facă tot ceea ce îi stătea în putință, pentru a-l face să simtă din ce în ce mai bine. Lui Zanni nu i-a venit să creadă că prietenul lui este nevoit să plece și și-a acoperit fața, să nu se vadă cât de tare plângea și cât de mult era afectat de situație.

 

Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din cauza problemelor medicale! Ce a putut spune despre Zanni

„Dacă Zannidache ar fi ieșit mai repede din competiția asta. Nu plânge, Cosmine! Zannidache mi-a făcut șederea aici mai ușoară. Dacă el ieșea mai repede din competiție, pentru mine nu ar fi fost Survivor așa ușor. E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt. A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe. Când mă vedea că sunt gândit la oamenii de acasă nu încerca să mă streseze. Mă întreba dacă sunt bine și știa exact despre ce e vorba. Este omul care de fiecare data când nu era sigur de ce a spus și mă întreba dacă a fost bine ce a spus. Am fost unul în mintea celuilalt de la început.

Gândim la fel, faptul că ne exprimăm diferit, dar eu îl văd pe Zanni ce o să fie în viitor. Știu ce își dorește să facă și știu că are cel mai mare suflet din show-ul ăsta. Cred că știu totul despre el. Zanni este fratele meu, un prieten adevărat. E fratele meu mai mic și îl iubesc pentru cum este”, a spus Cosmin Stanciu.