Connect-R a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Misha, dar viața nu i-a ținut pentru prea mult timp împreună. Cei doi s-au plăcut încă din prima clipă, s-au iubit, iar mai apoi au ajuns în fața altarului, unde și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Din păcate, căsnicia lor nu a rezistat, dar din iubirea lor a luat naștere fiica acestora, Maya.

Connect-R: ”Sunt cel mai permisiv”

Cei doi artiști au făcut multe sacrificii pentru ea, chiar și după ce au divorțat. Și-au dorit din tot sufletul lor ca micuța să nu le ducă lipsa și nici să nu simtă că părinții ei sunt separați. Au stat o vreme în aceeași casă, doar de dragul Mayei, ba chiar și-au organizat vacanțele împreună, tot pentru fiica lor pentru care ar face orice și care este cea mai importantă persoană din viața lor.

În plus, artistul acordă o mare importanță educației Mayei. Connect-R este de părere că un copil are nevoie de libertatea lui și a încercat să o învețe că autoritatea principală nu ar trebui să fie frica, ba din contră rușinea. El nu încearcă niciodată să își oblige copilul să facă anumite alegeri, ci doar îi dă anumite sugestii, spunându-i faptul că el crede că ar fi tare să facă lucrul respectiv. Procedează în felul acesta, pentru ca ea să aibă impresia că ideea respectivă a fost a ei și chiar i-a spus de multe ori lucrul acesta, semn că a procedat așa cum trebuie.

Connect-R, un tată de nota 10! Cum își educă artistul fiica: "Consider că un copil trebuie să aibă..."

”Sunt cel mai permisiv. Consider că un copil trebuie să aibă libertatea lui, să nu fie constrâns și încerc să o învăț pe fiica mea că autoritatea principală nu trebuie să fie frica, ci mai degrabă rușinea și mă străduiesc ca ea să învețe asta. Îi spun tot timpul: ”Cred că ar fi tare să faci asta” (prin sugestie), iar ea face și după aceea îmi spune că a fost ideea ei. Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea.”, a declarat Connect-R pentru viva.ro.