Ziua de 8 Martie este una foarte specială pentru toate femeile, iar bărbații nu au voie să uite de ele într-o asemenea zi importantă. Tot mai multe vedete din țara noastră au fost surprinse de partnerii lor sau de foștii partenerii de viață cu mesaje superbe sau cu cadouri frumoase, încă de la primele ore ale dimineții. Multe dintre ele se pot declara niște femei norocoase pentru faptul că au alături de ele niște bărbați care știu cum să le aprecieze și cum să le transmită cât de importante sunt pentru ele.

Connect-R despre Misha: “Îngerul copilului nostru”

Connect-R, deși s-a despărțit acum multă vreme de mama fiicei sale, nu a uitat de femeia care i-a furat inima și care i-a dăruit un copil într-o asemenea zi specială. Artistul îi este recunoscător din tot sufletul lui pentru tot ce a făcut pentru el, de-a lungul timpului și o apreciază pentru felul ei de a fi, dar și pentru faptul că este o mamă de nota zece.

Misha a știut mereu cum să se comporte cu Maya, fiica lor, iar cei doi s-au ocupat împreună de creșterea și de educația acesteia. Chiar dacă nu mai formau un cuplu, cei doi au stat în aceeași casă doar de dragul ei, au petrecut vacanțele împreună și au ajutat-o pe cea mică să nu ducă lipsa niciuna dintre ei, așa cum ar face orice părinți normali care își pun pe primul loc copilul. Oamenii au fost impresionați de cuvintele sale de mulțumire pentru femeia care l-a făcut să se simtă cel mai norocos om din lume.

Connect-R a surprins-o pe Misha cu un mesaj emoționant de 8 Martie: “Îngerul copilului nostru”

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, i-a transmis el.