Între Cobra Tate și Lidia Buble nu ar mai exista nicio legătură. Mai au, sau nu, relație? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor celor doi, după ce au apărut primele semne de ruptură în relați acestora.

Un gest făcut de făcut de renumitul milionar i-a pus pe gânduri pe fani. Se pare că bărbatul  nu o mai urmărește pe Lidia Buble pe Instagram, în timp ce aceasta continuă și acum să îi urmărească postările. Se pare că milionarul Cobra Tate nu mai are niciun interes să o urmărească pe rețelele de socializare pe Lidia Buble. Dacă au fost împreună, cel mai probabil au fost doar într-o aventură.

Chiar dacă toată lumea știe că Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși de către paparazzii Spynews, nu o dată, ci de două ori, la un restaurant din Capitală, cei doi nu și-au recunoscut public relația. Au preferat să nu dea declarații publice. Cu toate acestea însă. persoanele din jurul celor doi au susținut de mai multe ori că Lidia și Cobra formează un cuplu.

cobra tate
cobra tate

Deși el a decis să nu-i mai urmărească activitatea din mediul online, se pare că Lidia nu se lasă așa, cu una, cu două și continuă să-l țină la follow, dar îi mai apreciază și postările.

Ce spuneau prietenii despre relația acestora

Deși ei ei nu au confirmat relația, apropiații celor doi au declarat contrariul. Aceștia au explicat în urmă cu puțin timp că artista și milionarul ar fi împreună și că ar fi mers treptat cu relația și de aceea au ținut-o ascunsă. Cei doi ar fi încercat să își clădească relația de iubire, însă nu au apucat.

Da, sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o compleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice. Lidia este destul de temperată și nu este deloc impresionată de opulența de care este inconjurat Tate. El a invitat-o de curand intr-o vacanta luxoasa, insa Lidia a refuzat. Il place, este fericita, dar nu se arunca deloc cu capul inainte, mai ales că știe că el nu este ușă de biserică”, au declarat surse apropiate celor doi, potrivit site-ului Impact.