De când s-au despărțit, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost permanent într-un scandal public. Cei doi au ales să se lupte în instanță pentru custodia celor doi copii, iar Claudia îi cere pensie alimentară uriașă fiului lui Nicolae Bădălău. De puțin timp, Claudia a lămurit și fanii săi, după ce a primit nenumărate întrebări legate de sentimentele pe care le mai are pentru fostul său soț, actual iubit al Biancăi Drăgușanu.

Artista a explicat public faptul că ea a fost cea care a înaintat cererea de divorț, motiv pentru care este clar că nu mai are sentimente de iubire pentru milionar. Mai mult, Claudia deja speră că își va putea reface viața alături de un bărbat potrivit. De partea cealaltă, Bădălău o acuză public pe Claudia că nu îl lasă în pace și o roagă să nu îl mai caute și să nu mai vorbească public despre el.

Păi îl auzeam cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace, să ne amintim că eu am înaintat acest divorț și eu nu mi-am mai dorit această căsnicie și nu mă mai regăseam. Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu în momentul de față și de mult timp nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

claudia-patrascanu-badalau
claudia-patrascanu-badalau

Din nefericire s-a dus și respectul pentru că atunci când un om îți face atât de multe nici nu poți să vrei.. nu mai am niciun sentiment pentru acest om.”, a mai spus ea la Antena Stars.

Claudia și-ar putea reface viața în orice moment

Aceasta a susținut public, nu doar odată, că are destul de mulți pretendenți care îi trimit flori, o invită în excursii romantice și în locuri de lux. Cu toate acestea, Claudia susține că nu a găsit încă persoana potrivită și, cu toate că Bădălău a supărat-o de mai multe ori, nu va permite nimănui să vorbească de rău de el.

Pretendenți am, sunt mulți bărbați care mă plac, care îmi trimit flori și le refuz, care mă invită în țările calde. niciodată în viața aceasta cu cine voi fi eu, nu voi rămâne singură, nu voi permite niciunui bărbat să vorbească urât de tatăl copiilor mei”, a mai declarat vedeta.

Între timp, Bădălău și-a refăcut de mult viața. De câteva luni bune, acesta este împreună cu Bianca Drăgușanu. Cei doi își țin ascunsă relația pe cât de mult se poate, însă au fost văzuți împreună de nenumărate ori. Mai mult, amintim că aceștia au sărbătorit împreună Anul Nou și apoi au plecat într-o lungă și romantică vacanță, în Maldive. De atunci, cei doi par să fie de nedespărțit, lucru ce nu i-a picat bine Claudiei Pătrășcanu.