Bianca Drăgușanu – Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format luni bune un triunghi în care certurile și disputele au fost la ordinea zilei. De când a aflat, în ianuarie, că soțul său este cu Bianca Drăgușanu în Maldive, Cladudia Pătrășcanu a lansat un adevărat război împotoriva noului cuplu. Acum, Claudia Pătrășcanu a avut o reacție uimitoare, pe rețelele de socializare, după ce Gabi Bădălău a anunțat că el și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu. Aceștia au decis să își spună adio definitiv.

Chiar dacă nu are legătură directă cu ruptura, ea referindu-se la o melodie nouă pe care urmează să o lanseze, cântăreața pare mai fericită decât a fost în ultima vreme. Mai mult, nu evită să arate asta peste tot pe unde merge. Atât fanii săi, cât și prietenii din mediul online i-au transmis acesteia că sunt siguri că fericirea ei vine datorită faptului că Bianca și Bădălău nu mai sunt împreună.

Artista le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online că este extrem de fericită în această perioadă și că soarele a ieșit din nou pe strada ei. Oare de ce? Speră să nu divorțeze până la urmă de Bădălău?

claudia-patrascanu
claudia-patrascanu

Hei, dragilor, vă salut! Uite cum am prins eu un pic de timp ca să pot să vă transmis așa din bucuria mea și din fericirea mea maximă din această perioadă, căci mă gândeam:

”Doamne, când o să iasă soarele și pe strada mea?” și uite cum a ieșit soarele fără să mă gândesc, doar că trebuie să-ți dai răbdare și să-ți dai așa un timp anume. Sunt fericită, da?

Asta vă spuneam, pentru că s-a ales următorul single! Următorul single pe care abia aștept să-l scot. Este o piesă făcută de Shift”, a spus Claudia Pătrășcanu pe contul său de Instagram.

Ei bine, piesa nu este întâmplătoare. Se pare că versurile ar avea legătură cu Gabi Bădălău.  Claudia chiar a oferit detalii despre piesă și a spus că este una ritmată, cu un mesaj special. Ba chiar a cântat și un vers, care pare a fi o reacție la divorțul greu prin care trece.