Claudia Pătrășcanu a decis în cursul acestei zile să dea mai multe declarații în legătură cu nunta nunta spectaculoasă a lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Claudia este într-un adevărat război cu Bădălău, deoaece amândoi luptă cu toate forțele pentru custodia copiilor lor. Artista vrea doar să uite de Bădălău și să primească divorțul.

Claudia Pătrășcanu, declarații acide legate de nunta dintre Bădălău și Drăgușanu

Fosta soție a  lui Gabi Bădălău a povestit că bărbatul a amenințat-o că o mai ține încă doi ani prin instanțe. Foarte rece și tranșantă, Claudia Pătrășcanu “i-a înțepat” pe cei doi viitori miri, dând de înțeles că, de fapt, cunoscutul milionar nu ar avea sentimente atât de sincere pentru Bianca Drăgușanu. Mai mult, ea nu crede în relația dintre cei doi și este sigură că vor ajunge să se despartă.

bianca si badalau
bianca si badalau

Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei tari de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să vină în fața instanței și să își asume tot, să-mi acorde divorțul, căci un om care își iubește viitoarea soție până în măduva oaselor vrea să termine rapid cu fosta, ci nu să o amenințe că o mai ține încă doi ani prin instanțe. Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranța,sa fie sănătoși și protejați”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

Prin intermediul ultimelor declarații, cântăreața de 42 de ani a transmis că îi este rușine cu Gabi. Mai mult, aceasta consideră că și copiilor săi le va fi rușine cu tatăl lor, atunci când vor crește mai mari.

De acum înainte săa nu mai fiu întrebată despre acest om! Nu-l cunosc, nu știu cine este, nu mai există pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada în care își târâie copiii fără să se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau să le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic.

Mi-aș fi dorit din inimă ca acești doi băieti puri să-mi fi purtat numele meu, PĂTRĂȘCANU! Voi avea grijă în continuare ca acești doi copii să primească o educație exemplară de la mine, cu demnitate și multă iubire….îi voi îngriji cu multă atenție și protecție”, a transmis Claudia.

Bădălău și Claudia și-au spus adio de acum doi ani

Claudia Pătrășcanu a primit rolul de soție a lui Gabi Bădălău pe data de 14 februarie 2015. Aceștia erau deja împreună de un an și totul mergea bine între ei. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. În 2017 s-a mai născut și al doilea copil al lor, Nicolas.

După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea. Între ea și Bădălău întotdeauna vor fi cei doi copii pe care vor fi nevoiți să îi împartă.