Încă de miercuri au fost publicate informații despre noua concurentă de la Survivor, competiția de la Kanal D care a strâns într-un timp record milioane de urmăritori. Aceasta este extrem se cunoscută, dar și de îndrăgită. Bineînțeles, nu se află la primul proiect media. Este vorba despre Irina Ceban, moldoveanca de peste Prut care a cucerit inimile românilor cu atitudinea sa.

Irina Ceban intră oficial în competiție, începând de astăzi. Proaspăt întoarsă de la Milano, acolo unde a participat la un alt proiect, Irina este gata să lupte pentru un loc important în competiția de la Kanal D. Mai mult, fanii cred că frumoasa Moldoveancă va putea face față provocărilor. Prima care a felicitat-o a fost chiar o altă artistă, fostă concurentă la Survivor.

Cine este Irina Ceban, noua „Faimoasă” de la Survivor

Duminica trecută, la Survivor s-a făcut o eliminare puternică în echipa Faimoșilor. Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras. Aceasta a intrat în cursa eliminărilor alături de Sebastian Chitoșcă, Marius Crăciun și Mellina de la Războinici Ana a primit cele mai puține voturi și a fost eliminată astfel.

Așadar, în locul Anei va veni Irina. Ea va completa astfel echipa Faimoșilor. Vedeta este din Republica Moldova, are 33 de ani și a acceptat provocarea de a face parte din echipa Faimoșilor. Pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde sunt peste 50.000 de urmăritori care așteaptă zilnic postările Irinei, au apărut și primele mesaje și fotografii cu bruneta, din cadrul competiției.

irina ceban
irina ceban

Irina este cea care a anunțat că va intra în competiția Survivor. Aceasta a transmis un mesaj pentru urmăritorii săi de pe pagina de Instagram. Începând de joi, 8 aprilie, de la ora 20.00, Irisha, după cum o știu fanii, va intra în una dintre tabrele de la Survivor.

După anunțul său, surprizele nu au încetat să apară. Alexandra Sta a fost prima care a felicitat-o pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Artista din Constanța și-a felicitat colega de breaslă și i-a urat mult succes, mai ales că ea a părăsit competiția Survivor acum câteva luni.

Nu creeeed! Bine @irishaofficial Succeeees! 💪🏼💪🏼💪🏼”, a scris Alexandra Stan pe Instagram.