Primăvara începe cu o schimbare în viața Christinei Ich și a partenerului său de viață, Alex Pițurcă. Vedeta a luat o decizie importantă și anume de a-și renova apartamentul, lucru la care visa de multă vreme, doar că nu venise momentul potrivit pentru o asemenea schimbare. Recent, vedeta le-a povestit internauților ce urmează să se întâmple zilele acestea și, cel mai probabil, îi va ține la curent cu tot ce se va întâmpla, așa cum face de fiecare dată când se întâmplă ceva important în viața sa și a familiei sale.

Christina Ich își renovează casa

Influencerița și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a povestit ce anume vrea să schimbe în casa, dar mai ales după ce le-a și arătat care sunt ideile sale în ceea ce privește modificările pe care le va face în locuința în care stă alături de iubitul său, dar și de copilul lor, pe care ea nu l-a expus atât de mult pe social media, pe cât se așteptau fanii ei după ce l-a adus pe lume.

Iubita lui Alex Pițurcă a avut de la bun început o problemă cu felul în care arăta bucătăria lor, aceasta fiind prima pe care și-a dorit să o schimbe, așa că apartamentul lor este acum un șantier în adevăratul sens al cuvântului, iar imaginile postate de ea pe Instagram fac cât o mie de cuvinte. Se pare că intra în depresie ori de câte ori ajungea în bucătărie și nu mai vrea deloc acest lucru. Internuații ard de nerăbdare să vadă cum va arăta rezultatul final.

„Bucătăria asta trebuia să o schimb de mult, dar n-am schimabt-o. Trebuia să o schimb de multe ori, asta e singura pe care nu am ales-o eu. Înainte să fiu cu Alex, a lucrat el cu designer de interior. Deci bucătăria îmi dădea depresie și am vorbit cu Alex și era la modul: Nu, cum să schimbi bucătărie nouă? În sfârșit o schimb.”, le-a spus printre altele vedeta fanilor săi.

Christina Ich a făcut o schimbare majoră în viața ei. Vedeta, mândră de realizarea sa: “Trebuia să o schimb de multe ori”