De puțin timp, Florin Dumitrescu și soția sa au împlinit opt ani de căsnicie, iar de zece ani sunt într-o relație de iubire. Cei doi au o relație fără cusur și au împreună și două fetițe extrem de frumoase. Iar familia lor s-ar putea mări cu încă un membru. Cristina Dumitrescu este cea care și-a pus fanii pe gânduri.

Soția lui chef Florin Dumitrescu își ține mereu fanii aproape. Aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Cristina a răspuns curiozităților internauților, iar una dintre întrebări a atras atenția tuturor. Un internaut a întrebat-o pe soția juratului de la „Chefi la cuțite” dacă este însărcinată pentru a treia oară.

Răspunsul Cristinei Dumitrescu a uimit pe toată lumea. Aceasta a dat un răspuns de-a dreptul uimitor, la care fanii săi nu se așteptau. De acolo au început și întrebările.

chef-florin-dumitrescu
chef-florin-dumitrescu

Cum să răspund la această întrebare?! Poate că da… poate că nu…”, a spus Cristina Dumitrescu.

Florin Dumitrescu vrea să își mărească familia

De altfel, pe lângă răspunsul incert dat de Cristina Dumitrescu și celebrul chef a vorbit pe această temă. În cadrul unei ediții a emisiunii la care este jurat, Florin Dumitrescu a declarat, după ce a văzut-o pe Gina Pistol însărcinată, că și-ar mai dori încă un copil și că iubita lui Smiley mai că i-a deschis apetitul.

Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, a spus Florin Dumitrescu.

Momentan, o sarcină a soției lui Florin Dumitrescu nu a fost confirmată oficial de cei doi. Aceștia au încercat să ocolească subiectul în prezent. Doar timpul va arăta dacă răspunsul Cristinei a fost unul în glumă, sau unul care a ascuns un adevăr.