Cântăreața, în vârstă de 41 de ani, provine din Republica Moldova și are toate atuurile unei femei perfecte. Este frumoasă, talentată, sexy și o bună gospodină. Fosta concurentă de la ultimul sezon al show-ului Ferma, a demonstrat pe tot parcursul competiției că este cu adevărat o femeie de casă, contrar aparențelor.

Blondina  a fost cea mai harnică dintre toate participantele de la emisiune. Aceasta postează pe contul de Instagram și de Tik Tok rețetele sale speciale și își arată abilitățile în bucătărie. Filmulețele artistei sunt foarte apreciate de către fanii ei.

Astăzi, sexy-cântăreața a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță. Se pare că, prezentatorul are o slăbiciune pentru senzuala Anna Lesko, informație mărturisită chiar de către soția sa în cadrul unei ediții transmise live. Andra a dat tot din casă. În această după-amiază, Măruță a admirat-o pe invitata sa, din cap până în picioare.

Ce obicei incendiar are vedeta în noaptea de Revelion?

În cadrul emisiunii de pe Pro TV, Anna Lesko a vorbit despre sărbătorile din acest an. Se pare că ar fi prima dată când aceasta petrece Crăciunul și Revelionul alături de băiețelul său, Adam, care va împlini 7 ani. De 20 de ani încoace, blondina sexy a petrecut pe scenă, cele mai importante evenimente din an.

Ce tradiții respectă Anna Lesko în noaptea de Revelion: „Să nu porți ceva” / VIDEO

Măruță a întrebat-o pe senzuala cântăreață dacă are vreo tradiție specifică în noaptea de 31 ianuarie. Răspunsul acesteia i-a lăsat pe toți cu gura căscată, mai ales după ce a fost interogată dacă poartă ceva anume în noaptea de Anul Nou.

„Așa cum am spus că de vreo aproape 20 de ani, tradiția aceea specială nu există. Ea s-a epuizat de fiecare dată pe drum, de la un concert la altul (…) Nu, să nu porți ceva”, a mărturisit Anna.

Prezentatorul a accentuat replica invitatei sale și a fost foarte încântat de răspunsul pe care l-a auzit. Blondina nu a dat prea multe detalii, fiul ei aflându-se și el în platoul emisiunii. Se pare că artista ar avea un obiect vestimentar pe care nu l-ar îmbrăca în noaptea dintre ani.