În momentul în care au aflat că Delia și Andra vor colabora pentru un anumit proiect, fanii celor două s-au gândit repede că este vorba despre o piesă pe care o vor lansa împreună. Nu a fost vorba despre asta, ci despre ceva mai mare și mai important de atât și anume un podcast în care soția lui Răzvan Munteanu a fost luată la întrebări de cea a lui Măruță, sub privirile atente ale partenerilor lor de viață, care au asistat la întreaga lor discuție. Vedetele au stat pe canapea și le priveau, în timp ce soțiile lor filmau podcast-ul în care au mare încredere că va ocupa primele locuri în Trending.

Andra: „Ne știm de 20 de ani”

Despre cele două cântărețe s-a spus în repetate rânduri că se urăsc sau că nu își vorbesc atunci când se văd, dar se pare că realitatea este cu totul și cu totul alta. Cele două nu sunt rivale, dar nimeni nu le-a crezut până acum. În urmă cu puțin timp, Andra a făcut o postare pe rețelele sociale în care vorbește sincer despre colaborarea lor și în care recunoaște că a avut nevoie de puțin curaj pentru a filma acest podcast.

A avut mari emoții și din cauza faptului că în cele mai multe dintre cazuri, ea era pe scaunul Deliei și nu se poate obișnui cu rolul de moderator, dar admiratorii ei sunt de părere că s-a descurcat de minune și au încurajat-o să mai facă astfel de videoclipuri pe YouTube, având și sugestii de invitați pe care i-ar vrea în podcast-ul său.

Ce spune Andra despre colaborarea cu Delia! Soția lui Cătălin Măruță, declarații neașteptate: "Mi-am făcut curaj și..."

Mi-am făcut curaj și am înregistrat primul meu podcast! Am invitat-o pe Delia “Acasă la Măruță” pentru că desi ne știm de 20 de ani și avem multe amintiri împreună din culisele concertelor, de obicei ne vedeți separat, fiecare cu videoclipuri, cu alte formate de televiziune… Uite că de data aceasta ne vedeți împreună! Sper să vă placă discuția noastră! ❤️„, a scris Andra pe Instagram.