După o lungă perioadă în care pentru multe dintre zodii au existat numeroase suișuri și coborâșuri atât pe plan amoros cât și financiar, în luna martie lucrurile încep să se reașeze. Evenimentele astrale și vor aduce numeroase situații neprevăzute din care vei ieși cu multă experiență dar și cu un buget mai mare.

Capricorn

Vei simți din plin schimbările pe propria ta piele încă de la începutul acestei luni. Primele motive de bucurie le-ai gustat cel mai probabil deja pe plan profesional. Nu vei avea însă timp să savurezi mai mult momentul pentru că un nou context te va surprinde din plin. Banii vin spre tine cu repeziciune însă trebuie să acorzi o atenție sporită asupra modului în care îi cheltui.

Horoscop Balanță

Nu te aștepta la schimbări uriașe în dragoste pentru că e momentul tău să culegi roadele munci și să fi pe deplin împlinit/ă financiar. Dacă sperai ca în acest an să îți întâlnești marea dragoste să știi ca Universul are deocamdată pregătite pentru tine alt gen de provocări. Rezoluțiile pe care le aveai în trecut despre viitor ți se îndeplinesc acum brusc.

Berbec

Nu te aventura în situații pe care știi că nu le poți gestiona cu ușurință. Asta pentru că un plus efort și stres nu îți vor face o favoare în perioada deja presărată cu proiecte noi.

Scorpion

Dezamăgirile te-au însoțit pretutindeni în anul precedent însă acum, totul se va așeza pentru ca prezentul tău să fie pe măsura așteptărilor. Nu vei duce lipsă nici de bani nici de iubire însă trebuie să ai mare grijă la relațiile de prietenie care au la bază doar interese financiare.

Rac

Concentrează-te pe carieră și uită o perioadă de foloasele materiale pentru care ai dezvoltat o adevărată obsesie. Dorința de a avea mereu mai mult te va determina să uiți ce te-a mânat în acest drum pe care l-ai parcurs cu entuziasm… până la primele câștiguri uriașe!