Silvia Oana Popescu a ieșit complet din lumina reflectoarelor, după ce a făcut show la cele două sezoane câștigate la „Bravo, ai stil!”. Fashionista a rămas cu pasiunea pentru haine, iar jobul pe care îl are acum este destul de interesant. Mai mult, Silvia a povestit pentru urmăritorii săi de pe paginile de socializare și din ce face acum bani.

Silvia și-a păstrat pasiunea pentru haine

Recent, Silvia le-a povestit urmăritorilor ei cu ce se ocupă în prezent. Ea a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare și s-a axat mai mult pe partea profesională. Mai mult, Silvia se ocupă și de fiica sa, care la câțiva anișori pare că îi calcă pe urme la capitolul iubire pentru modă și stil.

Style coaching. Este un concept nou și reprezintă un proces personalizat și unic și îmbină: sfaturi de stil, consultanță de imagine, shopping personalizat”, a scris Silvia Popescu pe Instastory lămurind o dilemă pe care o aveau mulți în legătură cu meseria ei actuală.

silvia-oana-popescu
silvia-oana-popescu

Cea care a câștigat două sezoane din șase de la competiția Bravo ai stil, are mari planuri legate de viitor. Aceasta își dorește că combine mai multe lucruri și să devină renumită pe plan național, dar și internațional. Silvia are planuri mari și declară că nu se dă bătută până când nu va da speranță tuturor persoanelor talentate care au nevoie de sprijin pentru a evolua.

Mi-ar plăcea să îmbin moda, fotografia și teatrul, astfel să creez povești adevărate pe care să le public în revista mea și care să aducă speranțe în cei mai talentați dintre noi, să le arăt că se poate”, a completat Silvia Popescu.

Silvia Popescu a câștigat două sezoane de Bravo ai stil, printre care și cel de Bravo ai stil, all stars, în care au fost readuse toate cele mai talentate concurente. Aceasta a dovedit că pasiunea sa pentru haine este mai mare decât a multor femei renumite din România.