Jador se află pe lista celor mai iubiți maneliști din țara noastră. Cântărețul s-a făcut remarcat odată cu participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, iar de atunci are mii de fani care îl urmăresc zilnic. La prima vedere, artistul poate lăsa o impresie greșită despre el din cauza comportamentului pe care îl are și din cauza faptului că își dorește mereu să iasă în evidență cu ceva anume. După ce l-a văzut prima dată, nici măcar Cătălin Măruță nu a avut o părere prea bună despre el, iar despre acest lucru a vorbit recent într-un podcast.

Jador are un nou fan

Se pare că soțul Andrei nu îl avea prea mult la suflet pe Jador. Acesta a susținut faptul că l-a avut o singură dată invitat în cadrul emisiunii sale alături de Alex Velea și nu i-a plăcut deloc ce s-a întâmplat acolo. Prezentatorul i s-a părut că avea o atitudine nu tocmai bună față de ceilalți și că nu reușea să înțeleagă de ce procedează în felul care o făcea.

După ce l-a văzut în cadrul emisiunii Survivor România, Cătălin Măruță și-a schimbat părerea despre îndrăgitul manelist, iar în clipa de față se declară fanul lui. Crede că nu este bine să judeci omul la prima vedere, fără a-l cunoaște, pentru că este posibil ca impresia pe care ți-o formezi despre persoana respectivă să fie una complet greșită, exact așa cum a fost și în cazul de față. Îi place faptul că Jador este determinat și că luptă cu toate forțele, pentru a ajunge tot mai sus în competiție.

 

Ce părerere are Cătălin Măruță despre Jador: "Nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva"

” Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat. Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”,  a mărturisit Cătălin Măruță.