Cristina Cioran trece prin cele mai frumoase momente din viața sa. Deși nimeni nu credea că va aduce pe lume un copil la cei 40 de ani ai săi, se pare că minunea va avea loc. De câteva luni bune vedeta este gravidă și nu își mai încape în piele de bucurie. Este, de asemenea, ca fetița să vină pe lume, să o strângă în brațe și să le facă zilele mai frumoase ei și partenerului său de viață.

Cristina Cioran este nerăbdătoare să devină mamă

Nu există fericire mai mare pentru îndrăgita vedetă decât aceea de a deveni mamă pentru prima dată în viața ei. Ea le-a dat vestea cea mare fanilor ei cu zâmbetul pe buze și i-a ținut la curent cu evoluția sarcinii sale până acum și, cel mai probabil, va proceda la fel și de acum înainte. Cristina Cioran nu s-a putut abține, iar în urmă cu doar câteva zile le-a povestit admiratorilor totul despre sarcină, dar le-a mărturisit și că va avea o fetiță.

În clipa aceea, noi întrebări au început să curgă din partea celor care o admiră încă de la începutul carierei sale, iar unul dintre acestea era legată de numele pe care îl va purta bebelușul. Nu a trecut multă vreme, iar vedeta le-a zis acestora ce nume au ales pentru copilul lor, pentru că nu este deloc genul de persoană căreia să îi placă să țină lumea în suspans. În dreptul unei imagini cu burtica de gravidă, ea a anunțat pe toată lumea că micuța se va numi Ema.

„Draga mea EMA, abia astept sa te tin in brate!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Cristina Cioran în dreptul unei imagini pe care a postat-o pe Instagram.

Ce nume a ales Cristina Cioran pentru fiica sa! Declarațiile vedetei: "Abia aștept..."

”Totul bine. Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar…am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice.”, declara ea acum ceva timp.