Situația de la Survivor România, din ultima ediție a acestei săptămâni a fost una fără precent. Cei care au primit cele mai multe voturi pentru eliminare din partea colegilor lor și anume Albert și Maria, au fost și cei mai votați de oamenii de acasă, prima fiind spre surprinderea tuturor Maria. Ea l-a detronat pe Albert, care mai bine de opt săptămâni a ocupat primul loc în concurs. Astfel cei doi au reușit să se salveze, împreună cu Andrei care a fost al treilea clasat.

Ana Porgras, mesaj pentru Războinică

Având în vedere situația, în pericol de eliminare au fost Sorin, Marius și Sindy. Din nefericire, cea care a avut parte de cele mai puține voturi din partea celor de acasă a fost simpatica participantă, care este și accidentată de câteva săptămâni și care nu a mai primit acceptul medicului de a intra pe traseu. Multora dintre ei nu li s-a părut corect că s-a întâmplat așa, pentru că ei sunt de părere că nu ar fi meritat să plece atât de repede.

De aceeași părere este și fosta concurentă Ana Porgras, care o vedea pe Sindy ca fiind o concurentă foarte puternică. E reușea de fiecare dată să le bată pe Faimoase și a reușit chiar să câștige și în fața Anei de câteva ori. Fosta campioană a României regretă că drumul Războinicei s-a terminat aici și că nu a primit suficiente voturi, pentru a merge mai departe, deși merita din plin acest lucru.

Ce i-a transmis Ana Porgras lui Sindy, după ce a fost eliminată: ”Îmi pare rău de ea”

 

„Sindy a ieșit din competiție. Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu. Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar WOW, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul”, a declarat fosta gimnastă.

Ce i-a transmis Ana Porgras lui Sindy, după ce a fost eliminată: ”Îmi pare rău de ea”