Delia se află pe lista celor mai bune cântărețe de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială. Este, de asemenea, una dintre cele mai bine plătite artiste și se bucură de succes pe toate planurile. Ea profită la maximum de fiecare moment din viața ei și aproape că nu există colț din lume în care să nu fi călătorit cel puțin o dată în viață. Blondina, însă, a avut un drum spre succes presărat cu multe obstacole, despre care nu multă lume știe.

Delia nu se vedea făcând asta toată viața

A fost o vreme când nici măcar nu spera să ajungă acolo unde este acum, deși i-a plăcut muzica încă de la o vârstă fragedă. Într-un podcast unde a fost invitată zilele trecute, soția lui Răzvan Munteanu a adus în discuție mai multe clipe importante din viața sa, dar a discutat și despre studiile sale. Nu multă lume știe despre cântăreață că a făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservatorul, secția Pedagogie, care nu neapărat că nu i-a plăcut, dar nu se vedea făcânr acest lucru pentru tot restul vieții sale.

Artistei îi place să explice unei anumite persoane cum să cânte o piesă, cum să o simtă, dar consideră că nu ar fi avut nervi să fie profesoară și să fie nevoită să facă acest lucru în fiecare zi. Ei bine, a avut noroc și nu a fost nevoită să urmeze o carieră care nu i-ar fi plăcut sub nicio formă.

 

Ce a studiat, de fapt, Delia! Vedeta nu se vedea făcând acest lucru niciodată: "Nu aș fi rezistat"

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia recent.