Au trecut deja două luni de când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să o ia pe drumuri diferite. Trecuseră nouă ani de când aceștia formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din țara noastră, iar despărțirea lor a fost un șoc pentru întreaga lume mondenă. Pentru mulți adolescenți relația lor era un model și mulți visau să întâlnească pe cineva și să aibă parte de o poveste de iubire precum cea pe care au avut-o ei. Ceea ce mulți nu știau este faptul că între ei lucrurile nu erau doar lapte și miere, așa cum au lăsat de fiecare dată să se vadă.

Ce a apărut pe contul actorului de Instagram!

S-au iubit la nebunie, dar lucrurile începuseră să nu mai meargă între ei și au pus punct, cât timp mai erau încă prieteni și puteau salva asta. Au făcut tristul anunț prin intermediul unui video, pe care l-au postat pe rețelele sociale și care a devenit viral în doar câteva minute. Aceștia le-au explicat fanilor că nu mai formează un cuplu, dar nu le-au dezvăluit motivul nici până în ziua de astăzi, când au trecut deja 8 săptămâni de la separare. Ei bine, cei mai mulți dintre admiratorii lor doar au presupus reala cauză, dar poate că nu vor afla niciodată adevărul de la ei.

Acum, la ceva timp de la separare, actorul a reușit să îi lase pe fanii lor cu gura căscată, după ce a postat un Story de acum doi ani, când el și fosta lui parteneră de viață încă mai erau împreună și totul mergea de minune. Unii sunt de părere că a făcut acest gest, pentru că îi duce lipsa Cristinei Ciobănașu, după care încă mai suferă chiar și acum.

 

„Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase. Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost”, povestea la un moment dat.