Au trecut aproape 10 ani de când Ana Baniciu a intrat în atenția publicului. Vedeta s-a făcut remarcată odată cu intrarea sa în proiectul Pariu cu viața, care a reprezentat un pas important în cariera sa. Artista a ajuns să fie apreciată în întreaga țară și oamenii o iubesc atât pentru vocea ei, cât și pentru frumusețea ei. Imaginile pe care ea le postează pe social media, în general, adună mii de aprecieri din partea fanilor în doar câteva minute.

Ana Baniciu, discuții sincere cu fanii

Oricât de puțin timp liber ar avea, ea încearcă să țină legătura și cu fanii ei de pe social media. Cea mai bună metodă pe care multe dintre vedetele de la noi o folosesc tot mai des este organizarea de sesiuni bazate pe întrebări și răspunsuri. Multe persoane abia așteaptă să afle tot mai multe lucruri despre artista lor preferată, dar și să exprime aprecierea pentru ea.

Ana Baniciu este genul acela de persoană sinceră, dar care preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Ea a refuzat să le arate fanilor curioși imagini cu partenerul de viață, pe care ei voiau din tot sufletul să îl vadă, în rest a acceptat toate provocările venite din partea lor.

Ea a fost întrebată de un internaut dacă le poate spune câte tatuaje. După ce le-a numărat, Ana Baniciu a realizat că are 7 și i-a mai spus că ar vrea să își mai facă, doar că nu momentan. Fiecare dintre el a fost gândit de la bun început și nu vrea să se grăbească nici de data aceasta.

Câte tatuaje are Ana Baniciu: “Am stat acum să le număr…“

„Am stat acum să le număr, am șapte tatuaje până acum și cred că o să îmi mai fac, dar nu curând. Oricum am stat 7 ani să mă gândesc la fiecare tatuaj în parte. Nu le-am făcut așa pe grabă, sunt gândite.”, a povestit vedeta.