Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai atrăgătoare persoane publice din showbiz-ul românesc. Chiar dacă în curând va împlini 40 de ani, vedeta arată demențial, putând oricând concura cu fetele de 25 de ani la capitolul aspect fizic. Piele perfectă, buze senzuale, bust generos, sunt doar câteva dintre atuu-urile ce țin de imaginea inconfundabilă a creatoarei de modă. Chiar dacă și-a îmbunătățit „intens” trăsăturile, Bianca nu a ascuns niciodată acest lucru.

Dependentă de intervențiile estetice

Bianca Drăgușanu a apelat în ultimii ani la proceduri de înfrumusețare care i-au adus pe lângă o imagine impecabilă și numeroase critici. Chiar dacă multe dintre comentarii au fost extrem de acide la adresa ei, blondina nu renunță la ideea de perfecțiune și chiar le-a mărturisit recent fanilor ei de pe Instagram că întotdeauna va opta pentru micile „artificii” care îi îmbunătățesc imaginea. Deși s-a speculat mult pe această temă, Bianca nu dezvăluit numărul intervențiilor estetice pe care le-a făcut până la 39 de ani.

Blondina și-a operat sânii de trei ori, ajungând acum la un implant mamar generos, datorită căruia are un decolteu provocator.

De asemenea, la capitolul posterior, vedeta stă foarte bine. Bianca a apelat la procedura aqua filling pentru un efect „bombat”.

Bianca Dragusanu

La nivelul feței, diva are numeroase proceduri minim invazive. Bianca își injectează buzele periodic și optează pentru botox pentru a scăpa de riduri. De asemenea, recent, ea și-a operat nasul pentru a arăta exact ca o păpușă Barbie.

Diva a precizat recent ca are de gând să își topească acidul hialuronic din buze și să le reinjecteze dupa sfatul medicului după vindecare.

” Eu chiar am multe chestii de corectat, atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea.”, a spus vedeta.

Pe lângă intervenții, creatoarea de modă adoră să își schimbe și coafura cât poate de des. Pentru acest lucru, Bianca poartă deseori peruci, un alt motiv pentru care este criticată.