Astăzi, de 1 aprilie, copiii Andrei și a lui Cătălin Măruță și-au pus în plan să îi facă o farsă de zile mari prezentatorului de la PRO TV. Cei mici s-au pregătit serios pentru marele prank și au încercat să se abțină din râs cât de mult au putut, în speranța că tatăl lor va cădea în plasă. Eva s-a dat cu sos pe față și i-a spus vedetei că fratele ei, David, a dat-o cu capul de masă și de aceea are sânge peste tot.

Eva și David au fost puși pe glume azi

Cum era de așteptat, soțul Andrei a intrat în jocul copiilor lui și s-a prefăcut că îi crede. Fiica prezentatorului a încercat să își intre tot mai bine în rol și părea extrem de serioasă, ca și cum chiar ar fi pățit ceva. David se ascundea, pentru a nu începe să râdă, în timp ce sora lui făcea partea cea mai complicată. Măruță i-a lăsat pe cei mici să creadă că păcăleala lor de 1 aprilie a fost un succes, iar ei au fost foarte fericiți că nu au muncit degeaba. Au râs împreună, după ce i-au spus tatălui lor că, de fapt, ea nu era lovită cu adevărat.

David și Eva încep ușor, ușor să intre în lumea părinților lor și se descurcă de minune. Au deja mii de urmăritori pe rețelele sociale și se visează niște vloggeri de succes, deși sunt încă foarte mici, pentru a se decide ceea ce vor face pe viitor.

„Ce ai pățit, Eva? Nu pot să cred. Cum ai făcut asta?” a spus Cătălin Măruță.
„David m-a împins așa cu capul” a spus Eva, după aceea.
„David, hai că te-am văzut, tu ai făcut asta?” a continuat Cătălin Măruță.
„Păcăleală de 1 aprilie, este 1 aprilie!” au spus cei doi copii, Eva și David.