Cătălin Moroșanu și Jador au legat o prietenie frumoasă, în cadrul competiției Survivor România. Deși au existat tot felul de discuții între colegii lor, aceștia nu s-au vorbit niciodată de rău, nu s-au nominalizat niciodată pentru eliminare și au fost mereu unul alături de celălalt, când au simțit nevoia să discute cu cineva. Mai mult de atât, ambii au fost eliminați din probleme medicale, situațiile lor fiind similare.

Cătălin Moroșanu, colaborare de senzație

În timp ce se aflau în Republica Dominicană, aceștia s-au gândit cum ar fi să lanseze o piesă împreună, imediat după întoarcerea în țară, iar promisiunile acelea nu au fost doar vorbe în vânt. Au lucrat preț de câteva zile la piesă, dar și la videoclipul acesteia, iar ieri rezultatul final a fost postat pe YouTube. Valul de reații a fost unul neașteptat, iar în apriximatic 24 de ore de lansarea melodiei „Sunt O Forță”, aceasta a reușit să adune aproape 2 milioane de vizualizări și a urcat pe primele locuri în Trending și are toate șansele să ajungă pe locul 1, dar rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa.

Nici măcar Jador nu se aștepta ca piesa să aibă un impact atât de mare asupra oamenilor, dar se bucură de fiecare dată că munca lui nu este în zadar, iar piesele îi sunt apreciate la adevărata lor valoare. Cătălin Morașanu s-a bucurat să facă parte din acest proiect, deși recunoaște că nu are nicio treabă cu muzica.

„Băi, Jadorel, nu sunt o forță în muzică, stai liniștit. Tu ești o forță în muzică! Tu ești numărul 1! Pentru mine a fost o plăcere deosebită să apar alături de tine și Lino. Mi-a plăcut foarte mult. Sper să vă placă. Mie-mi place videoclip-ul foarte mult și să rupă! Trebuie să rupă videoclip-ul ăsta. Nu se poate așa ceva. Dacă am fost campioni am fost, trebuie să fim campioni și aici”, a declarat Cătălin Moroșanu.