Emisiunea Survivor România i-a făcut pe Jador și pe Cătălin Moroșanu să se împrietenească, iar vedetele au continuat să păstreze legătura și după eliminarea lor din concurs. Mai mult de atât, aceștia au lansat chiar și o piesă împreună, care așa cum era de așteptat, a rupt topurile muzicale din țara noastră. La doar câteva ore de la lansare, aceasta se situa pe primele locuri în Trending.

Cătălin Moroșanu: ”Îmi place de Georgiana”

Luptătorul a spus în repetate rânduri că el se regăsește în povestea de iubire a lui Jador cu Georgiana Elisei. El i-a oferit manelistului o serie de sfaturi prețioase, cât timp au fost în competiție, iar el a apreciat enorm vorbele sale și s-a bucurat că avea pe cineva de încredere alături de el, pe care s-a putut baza și care nu l-a trădat nici măcar o clipă. Ei bine, recent, acesta a făcut o serie de dezvăluiri și despre femeia vieții lui Jador, alături de care se pare că formează un cuplu în acest moment.

Despre ea a mărturisit că este o femeie deosebită, modestă și a văzut în ea fix genul acela de persoană de care are nevoie prietenul lui și alături de care acesta și-ar putea întemeia o familie. Cătălin Moroșanu crede că deși se ceartă și se împacă de foarte mult, cei doi se iubesc cu adevărat și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat. Nici despre Jador nu are nimic rău de zis, ba chiar a mărturisit că este un om sincer și asumat și tocmai de aceea l-a plăcut de la bun început.

Cătălin Morașanu, declarații sincere despre Jador și Georgiana Elisei: "Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc"

”Îmi place de Georgiana, am cunoscut-o, este o fată cu totul și cu totul deosebită. E la locul ei, eu cred că este exact ceea ce are nevoie Jador de la o fată, e frumușică, e modestă, nu vrea să iasă în evidență. Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc cu adevărat. Așa e dragostea la ei, mai zbuciumată, dar sunt tineri, e de înțeles”, a povestit Cătălin Moroșanu.