Cătălin Morașanu a fost unul dintre aliații Elenei Marin în competiția Survivor, dar s-a înțeles extrem de bine și cu Jador și Andreea Antonescu. Vedetele erau de partea Elenei, care s-a implicat în mai multe scandaluri cu colegul ei, Zanni, pe care niciunul dintre ei nu pare să îl aibă la suflet, din cauza sincerității cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Ori de câte ori a simțit nevoia să își exprime punctul de vedere, Faimosul a făcut-o fără să se gândească la consecințe.

”Eu încercam să nu mă bag în conflictele lor”

Zannidache a fost provocat în repetate rânduri de colega lui, care după părerea celorlalți colegi ai lui, ea nu a încercat decât să îl pună într-o lumină proastă. De când ea nu a mai ieșit favorita publicului și i-a pierdut rând pe rând pe cei care o susțineau, și-a pierdut încrederea în ea și a început să se victimizeze din ce în ce mai mult, iar asta nu o spunem noi ci fanii emisiunii, dar și Faimoșii.

După ce a părăsit competiția și a revenit în țară, Cătălin Morașanu a dat o serie de declarații despre Zanni, pe care nu îl are la suflet și pe care nu l-a avut niciodată, pentru că se certa des cu prietena lui, Elena Marin. El a transmis că nu i se pare în regulă ca tânărul să fie votat de cei de acasă, doar pentru că a plâns la plecare Anei Porgras, motiv pentru care multă lume i-a sărit în cap.

 

 

Cătălin Morașanu, atac dur la adresa lui Zannidache de la Survivor România: "Săracul Zanni a început să plângă, îl votăm"

”S-au întâmplat foarte multe în camp. Adevărul este undeva la mijloc. Zanni clar a furat, când am văzut faza cu biscuiții mi-a venit să râd. Mai văd și victimizare. Voi credeți că numai pachetul ăla a fost? S-au acumulat multe lucruri. El a fost pedepsit pentru mai multe chestii. De obicei, publicul ține cu victimele. A plecat Ana, gata, săracul Zanni a început să plângă, îl votăm. Clar și Elena a fost victimă și publicul a votat-o pe ea. Trebuie să fim realiști. Eu încercam să nu mă bag în conflictele lor”, a declarat Cătălin Moroșanu.