Zilele trecute, vestea că Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19 a șocat pe toată lumea. Chiar dacă au avut mare grijă un an întreg și au respectat toate regulile impuse de autorități, temutul virus nu i-a iertat. În fond, acesta nu se uită la cine suntem de fapt, ci ne lovește în momentul în care ne așteptăm mai puțin. Așa s-a întâmplat și în cazul lor.

Familia Măruță se află în izolare

Cei doi s-au văzut puși în situația în care au trebuit să se confrunte cu un lucru în fața căruia nu au mai fost puși până acum. Au luat imediat decizia corectă de a se izola în propria locuință, deși nu a fost deloc ușor pentru ei. Prezentatorul trebuie să transmită de acasă live emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, pentru că timp de două săptămâni nu are de ales.

Cei care în primă fază nu au conctatat virusul au fost cei mici. Stând în aceeași casă cu ei, iar ei fiind purtători acest lucru nu a durat pentru prea mult timp. Soțul Andrei a anunțat pe contul lui de Instagram că și fiul lor, David, a fost confirmat pozitv, imediat după ce el a primit rezultatul testului. Copil fiind, nu este deloc ușor pentru el, dar nici pentru cei care i-au dat viață.

Cu toate acestea, ei sunt fericiți că nu este vorba despre o formă gravă și că în ciuda rezultatului, se simt destul de bine.

„Tot ce face tati e cool! Covidul nu e in categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta!”, a scris Cătălin Măruță în dreptul unor imagini pe care le-a postat pe Instagram recent.

 

Cătălin Măruță, veste groaznică pentru fani! Soțul Andrei a șocat pe toată lumea: “Trecem noi și de asta“