Cătălin Măruță este prezentator al emisiunii de pe Pro TV care îi poartă și numele. Acesta este un veteran în lumea micilor ecrane și își încântă telespectatorii cu show-uri de divertisment de peste 2 decenii. Noul virus îi dă bătăi de cap și soțului Andrei, acesta fiind nevoit să ajungă pe mâna specialiștilor.

Astăzi, înainte de a intra în direct, Măruță a fost nevoit să se testeze pentru COVID-19. Se pare că, noile reguli impun televiziunii să realizeze teste rapide înainte de a intra în contact cu alte persoane pe platourile de filmare. Noul virus se răspândește cu rapiditate, iar cei de la Pro TV vor să fie vigilenți și să nu pună în pericol nici angajații, dar nici invitații emisiunilor pe care le difuzează.

Care este rezultatul testului?

Lui Cătălin Măruță i s-au recoltat probele de către o domnișoară. Soțul Andrei i-a făcut și câteva complimente asistentei, spunându-i că este foarte drăguță și a întrebat-o și cum se numește. Vedeta a mărturisit că se testează cu drag, mai ales că cea care i-a recoltat probele era o tânără și arătoasă.

Cătălin Măruță, testat urgent pentru COVID-19: „Rezultatul este...”

În doar câteva minute, rezultatul a ieșit la iveală, iar prezentatorul a filmat totul și a postat pe contul său de Instagram. Printr-o serie de Instastory-uri, soțul Andrei le-a dat fanilor săi vestea.

„Rezultatul este negativ! Perfect! Deci, pot să mă duc la emisiune?”, a spus Măruță.

Vedeta ar fi făcut și o glumă cu un coleg de al său, care aștepta, la rândul său să i se recolteze probele. Măruță l-a avertizat că, în situația în care va fi depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, aceasta îi va preda lui îndatoririle de moderator al emisiunii sale. Pe tot parcursul procedurii, Cătălin a fost pus pe șotii și și-a păstrat optimismul, iar la final s-a îndreptat către platourile de filmare pentru a începe emisiunea.