În urmă cu doar câteva ore, Cătălin Măruță și Andra au aflat că trebuie să stea în carantină. Vestea nu a fost prea plăcută, iar aceștia s-au izolat în vila lor, împreună cu cei doi copii: Eva și David. Prezentatorul TV a mărturisit că starea lor este bună, nu prezintă simptome severe, iar Măruță va continua să modereze emisiunea sa de pe PRO TV chiar de acasă.

Atât el, cât și soția sa le-au transmis toate cele bune fanilor lor și i-au îndemnat să se protejeze și să aibă grijă de ei. Cei doi sunt optimiști și, deși trec printr-o perioadă dificilă, își păstrează zâmbetul pe chip. Familia Măruță nu se va plictisi, mai ales că Eva, fiica lor cea mică, va avea grijă să își țină părinții în priză.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este… Chiar o să avem o vacanță cu toții, împreună, în perioada aceasta, vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stam 14 zile acasă. Nu e nicio problemă, emisiunea continuă (…) Ne simțim bine, suntem în forță (…) Aveți grijă de voi, sănătatea pe primul loc”, a mărturisit Măruță pe contul său de Instagram.

Cum se simte Andra în prima zi de izolare?

Vedeta se relaxează în această perioadă, iar în urmă cu câteva minute, cântăreața a fost surprinsă pe canapeaua din living în timp ce consuma o porție de orez cu lapte. Artista le-a transmis internauților că are tot ce îi trebuie pentru o izolare în care își va reîncărca bateriile. Andra are în plan să se odihnească, să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa și să se delecteze cu un film online.

Fiica sa i-a făcut o surpriză mamei ei și a răsunat în toată casa, piesa artistei în colaborare cu Mario Fresh. Eva Măruță a și fredonat versurile melodiei pe care le știa de la cap la coadă. Nu este prima dată când face acest lucru, mezina familiei îi cântă toate hiturile Andrei.