Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță cresc văzând cu ochii și sunt la vârsta la care vor să afle tot mai multe lucruri și le adresează părinților lor tot felul de întebări. Aceștia fac față cu greu curiozităților celor mici, pentru că sunt anumite subiecte delicate despre care nu știu cum să le explice, în așa fel încât să fie pe înțelesul lor. Prezentatorul a vorbit într-un interviu despre o întâmplare cu fiul său, în care nu a știut cum să reacționeze, pentru că David are doar 9 ani și îi este greu să vorbească deschis cu el despre anumite lucruri.

Ce a vrut să afle David de la părinții lui!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri din lumea mondenă. Cele două vedete sunt împreună de mai bine de 12 ani și au împreună doi copii, Eva și David, pe care îi iubesc la nebunie și pentru care ar face orice. Pentru multă lume familia lor este una de nota zece, pe care o iau drept model și pe care o admiră, mai ales că ei au știut mereu cum să își crească și să își educe micuții.

Cei doi copii ai vedetelor au început să crească și le adresează tot mai multe întrebări, care de cele mai multe ori îi pun în dificultate. Cătălin Măruță a vorbit într-un interviu în care fiul său văzuse într-un magazin, aproape de casele de marcat, niște prezervative și și-a întrebat tatăl într-un drum spre Târgu Jiu ce sunt acelea și la ce folosesc. Având în vedere că are o vârstă fragedă, el nu a știut cum să îl facă pe cel mic să înțeleagă la ce sunt bune lucrurile pe care el le remarcase și despre care nu avea nici cea mai mică idee.

 

Cătălin Măruță, luat la întrebări de fiul lui! David l-a pus în dificultate pe prezentator: „Copilul meu are 9 ani, să-i spun de..."

„La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: „Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie*****. Ce sunt alea?”. Mi-am zis: „Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative?” (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și, cu Andra, i-am explicat lui David ce sunt. Eram toți trei roșii la față. Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: „Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută. Trebuie să știi lucrurile astea”, a povestit prezentatorul, într-un interviu acordat recent.