Cătălin Măruță este sărbătoritul zilei. Ziua de astăzi este una extrem de specială și se pare că se bucură deja de ea din plin. Prezentatorul împlinește frumoasa vârstă de 43 de ani, chiar dacă nu își arată anii, după au spus chiar fanii acestuia. Multă lume a avut grijă ca el să se simtă iubit, încă de la primele ore ale dimineții și i-au transmis tot felul de mesaje frumoase.

Andra încă nu a postat nimic pe rețelele sociale pentru soțul ei, dar fiica lor i-a pregătit acestuia o surpriză de zile mari. Cătălin Măruță a fost surprins de cadoul primit din partea Evei și le-a arătat și urmăritorilor de pe Instagram ce i-a trecut micuței prin gând.

La mulți ani, Cătălin Măruță!

Cel mai probabil, anul acesta el nu va organiza nicio petrecere de ziua sa de naștere, din cauza pandemiei de coronavirus și a regulilor impuse de autorități. A pregătit însă o ediție specială, despre care a anunțat în mediul online. Fanii îi sunt alături și de această dată.

Prezentatorul se poate declara ca fiind un bărbat norocos din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă. El și Andra au doi copii suberbi, de prezența cărora se bucură zilnic. Fiica lor, Eva, i-a făcut tatălui ei cel mai frumos cadou. Micuța i-a dăruit acestuia o bărcuță plină de dulciuri, pe care a făcut-o chiar ea. În plus, i-a mai făcut și un desen, pentru a-i arăta cât de mult îl iubește. Ce și-ar putea dori mai mult într-o asemenea zi specială?

„Se pare că sunt norocos, mâine e ziua mea sau azi e ziua mea de naștere, iar Eva are un cadou pentru mine. Haideți să vedem despre ce este vorba! Ia vino mă, Eva! Ia vino, să vedem! Ia să vedem ce…o bărcuță cu dulciuri. Tu ai făcut bărcuța? E a mea, e cadoul meu, nu e să o mănânci tu. Așa și….mamă, bărcuță cu dulciuri și nu pot să cred, un desen făcut de tine și când deschizi este o inimă în vârful scărilor și scrie: tati, te iubesc!”, a mărturisit vedeta.