Cornelia Catanga s-a stins din viață subit, lăsând în spate multe lacrimi în cazul membrilor familiei ei și a celor care au îndrăgit-o, dar și multe situații neprevăzute. Totul se datorează se pare contextului financiar în care se află Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru. Cei doi vor rămâne în curând pe drumuri fără să primească vreun ajutor din partea celor de la care îl așteptau cel mai mult. Astfel, unul dintre cei puși la zid de soțul cântăreței a fost Cătălin Măruță. Lăutarul i-a reproșat că a avut o atitudine nepotrivită în ceea ce privește familia lui.

Prezentatorul acuzat că a uitat de artiștii mari

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au trăit o poveste de dragoste tumultoasă în tinerețe. Cu toate acestea cei doi au reușit să treacă prin multe impasuri doar împreună. Ambii erau extrem de mândrii de fiul lor care le-a moștenit înclinația către muzică. Din nefericire, ca pentru mulți artiști, perioada pandemiei și a restricțiilor a însemnat o ușă închisă spre câștiguri. Astfel, Cornelia și soțul ei au ajuns să trăiască din puțini bani. Cei doi locuiau cu chirie alături de fiul lor și de nora lor.

Catalin Maruta Aurel Padureanu
După ce și-a condus fosta parteneră de viață pe ultimul drum, lăutarul a rămas cu un imens gol în suflet. Nu regretă doar faptul că a rămas acum fără soție ci că în ultima perioadă a vieții acestuia, au fost neglijați ca artiști de mai multe persoane publice. Printre acesta se numără și Cătălin Măruță. Prezentatorul a evitat susține Aurel Pădureanu să îi mai invite în cadrul emisiunii pe care o prezintă, fapt care a afectat-o destul de tare pe Cornelia.

„Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus artistul.

Îndurerat, lăutarul a mărturisit printre lacrimi că regretata artistă și-a prezis moartea. Cornelia i-a dezvăluit imediat după sărbătorile de iarnă că este de părere că nu va mai trăi să se bucure si de sărbătoarea Paștelui din acest an.