Cătălin Botezatu știe cel mai bine cum este să dai de greu și să nu se uite nimeni la tine, dacă nu ai suma de bani necesară pentru rezolvarea problemei tale. Din fericire, în cazul lui nu a fost niciodată vorba despre bani, pentru că a avut și are suficienți încât să își poate rezolva problemele medicale respective. Nu de puține ori, juratul de la ”Bravo, ai stil!” a mers să facă analize în spitalele din străinătate și știe cât de dificil este să te zbați între viață și moarte.

Cătălin Botezatu: ”Vă rog donați și distribuiți”

Mulți dintre fanii vedetei sunt de părere că este o minune faptul că încă este în viață și speră să îl țină Dumnezeu mulți ani de acum înainte. Cel puțin, asta i-au transmis prin comentarii. Cătălin Botezatu este un bărbat puternic și sigur pe el, în compania căruia se visează multe doamne și domnișoare, dar el nu are ochi pentru niciuna. Vedeta se bucură de fiecare moment din viața lui, ca și cum acela ar fi ultimul.

Având în vedere toate situațiile de coșmar prin care a trecut, el nu poate refuza să ajute și alți oameni, în momentul în care aceștia chiar au nevoie de una ca asta. Recent, o tânără a postat că are mare nevoie de bani, pentru a face o operație importantă fiind în joc viața sa, iar el a decis să o ajute atât de mult cât a putut, dar a apelat și la bunătatea urmăritorilor săi de pe Instagram, sperând că ea va strânge suma de bani necesară.

 

Cătălin Botezatu, mesaj emoționant pe social media! Ce i s-a întâmplat vedetei: ''Vă rog distribuiți și donați''

”Vă rog donați și distribuiți! Se întâmplă mai repede decât m-aș fi așteptat. Mâine sunt programată pentru operație. Dumnezeu îmi trimite multă iubire prin intermediul oamenilor pentru care voi fi mereu recunoscătoare cu ajutorul gândurilor bune voi reuși. Din păcate nu am strâns banii”, este o parte din mesajul de pe Instagram.