Zilele trecute, România avea să afle că celebrul designer Cătălin Botezatu este suspect de cancer și că s-a luptat și cu coronavirusul. Juratul de le „Bravo, ai stil” a luat coronavirus și a fost nevoit să fie sub supravegherea medicilor. Acesta a avut noroc și s-a vindecat fără să aibă alte complicații. Acum, renumitul designer este într-o nouă vacanță, departe de România, de stres și de problemele medicale.

catalin botezatu
catalin botezatu

Cătălin Botezatu, vacanță de lux după coronavirus

După ce a trecut prin mai multe situații tensionate, atât pe plan personal, cât și în legătură cu sănătatea, îndrăgitul designer zâmbește din nou. Acesta și-a luat o bine meritată vacanță și a plecat să se relaxeze, bucurându-se de soare și de prieteni. Așa cum și-a obișnuit fanii, Cătălin Botezatu publică tot timpul imagini din vacanța sa. El povestește unde merge și ce face, dar și cum se mai simte și dacă întâmpină probleme de sănătate din nou. Astăzi, juratul de la emisiunea despre stil de la Kanal D a reușit să își uimească fanii cu un album foto incendiar. Acesta s-a fotografiat pe un iaht de lux, într-un costum special pentru înot și scufundări. Fotografiile au devenit rapid virale pe toate paginile de internet din România, mai ales pe cele care promovează vedete.

În fotografii, îndrăgitul designer Cătălin Botezatu își invită toți prietenii din mediul online la o cafea de dimineață. Acesta nu a ezitat să își etaleze și formele de invidiat. Deși este trecut de 50 de ani, Cătălin Botezatu reușește să se mențină mai bine ca alte vedete din showbiz care au doar 30-40 de ani. Postarea sa a adunat imediat mii de like-uri din partea fanilor, dar și zeci de comentarii. Cele mai multe sunt de însănătoșire grabnică, de felicitare pentru aspectul său fizic, dar și urări de vacanță plăcută și relaxare liniștită.