Cătălin Botezatu nu se află în cea mai bună perioadă din viața sa. Se pare că vedeta va suferi o nouă intervenție chirurgicală, la Instanbul. A ales să meargă în același spital în care s-a operat și anii trecuții, pentru că medicii de acolo sunt niște profesioniști care au știut mereu cum să aibă grijă de el și de unde s-a întors întotdeauna pe picioarele sale.

Cătătiln Botezatu: “Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală”

Despre intervenția sa chirurgicală s-au spus și s-au scris foarte multe în ultimul timp, așa că designerul a decis că este vremea să lămurească pe toată lumea. Cel mai bun pentru a face acest lucru a fost să filmeze un videoclip în care le oferea tuturor explicațiile necesare, în speranța că fanii lui vor înțelege cum stau lucrurile.

Admiratorii lui îl știu pe el drept un om puternic, care își păstrează mereu zâmbetul pe buze, dar situația lui nu este neapărat una fericită. De câțiva ani, acesta se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar de-a lungul anilor a suferit mai multe intervenții chirurgicale, care nu au fost deloc ușoare. Prin același lucru va trece și zilele acestea, dar trăiește cu speranța că totul va fi la fel de bine ca și până acum.

Despre următoarea sa intervenție spune că este una sigură din toate punctele de vedere și și-a liniștit fanii spunându-le că este pe mâini bune. Despre doctorii care îl vor opera a spus că sunt cei mai buni și că îl tratează așa cum trebuie.

 

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, le-a povestit el fanilor.