Oana Roman a dus ani de zile o luptă dură cu kilogramele în plus.Dincolo de această povară, vedeta a trebuit să facă față și bullying-ului venit de cele mai multe ori din partea celor din jur. De altfel, inclusiv persoane publice au criticat-o pe prezentatoare pentru aspectul ei fizic. Cum ambiție și determinare Oana a reușit într-un timp record să își îndeplinească visul legat de imaginea ei.

Cât a slăbit de fapt?

Vedeta a acceptat provocarea de a ajunge la o siluetă de invidiat în urmă cu mai bine de un an. Oana a apelat la o serie de proceduri de remodelare pe care le-a combinat cu o dietă echilibrată și un ceai laxativ. În cazul ei aceste combinații au dat rezultate de excepție drept dovadă imaginea ei este cu mult îmbunătățită acum. Cu toate că a reușit o reală performanță în acest sens slăbind peste 20 de kilograme, Oana este încă pusă la zid pentru look-ul ei.
Oana Roman

Mai ales în mediul online vedeta este deseori denigrată pentru imaginea pe care o are. Sătulă de opiniile răutăcioase ale oamenilor, vedeta a decis să arate tuturor cât a reușit să slăbească. Oana a fost la shopping și a păstrat etichetele pieselor vestimentare pe care le-a ales tocmai din dorința de a demonstra că a reușit să ajungă la o formă fizică mai mult decât decentă. Astfel, majoritatea hainelor achiziționate de Oana aveau măsura M, iar una dintre acestea era chiar S.

„Ca să ne liniștim un pic cu slăbitul ăsta o să vă arăt ce măsuri mi-am luat la haine.” , a spus Oana pe Instastory.

Foc și pară pe tatăl ei

Oana a sărbătorit de curând alături de fostul ei soț, ziua de naștere a fiicei lor, Isabela. Deși petrecerea organizată de vedetă s-a dovedit a fi un succes, totuși ceva i-a umbrit bucuria prezentatoarei. Ea și-a vărsat în urmă cu puțin timp „of-ul” pe Instagram. Oana a menționat că este foarte afectată de faptul că bunicii micuței ei nu doar că nu i-au fost alături de ziua ei ci nici măcar nu au sunat-o pentru a o felicita. Prezentatoarea face referire atât la tatăl ei, Petre Roman cât și la părinții lui Marius Elisei.