Carmen de la Sălciua are acum tot ce și-ar putea dori și este pe deplin împlinită ca artist. Nu mai încape nicio urmă de îndoială în faptul că vedeta iese din tipar cu frumusețea ei. Ce-i drept, nu a fost dintotdeauna așa. Există o foarte mare diferență între Carmen de acum și Carmen de la începutul carierei.

Carmen de la Sălciu este o artistă desăvârșită. Atunci când ține microfonul în mână, are darul de a ridica pe toată luma de pe scaune direct pe ringul de dans. Muzica ei este foarte apreciată de fani, devenind una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere.

Carmen a pornit de jos și s-a zbătut foarte tare să ajungă în punctul în care se află acum. Este adevărat faptul că artista este relativ nouă în atenția publicului, însă nu același lucru se poate spune și despre pasiunea ei pentru muzică.

De mai multă vreme este solicitată să întrețină atmosfera la petreceri, însă vârful carierei sale l-a atins nu cu mult timp în urmă. De la debutul ei și până în prezent, frumoasa artistă a trecut prin mai multe schimbări fizice.

Carmen de la Sălciua, total schimbată după multele operații estetice

Bruneta nu se sfiește să recunoască faptul că până acum a apelat de mai multe ori la medicul estetician. Diferențele sunt extrem de vizibile. Chiar și așa, artista este mândră de felul în care arată acum și nu îi este deloc rușine cu ceea ce a fost acum câțiva ani.

După ce a intervenit la nivelul nasului, fața i s-a schimbat complet. De asemena, buzele și le-a mărit. A intervenit și la nivelul sânilor, iar kilogramele în plus pe care le avea acum ceva timp sunt istorie. Acum spune că da, Carmen de la Sălciua este cu adevărat o femeie apetisantă și cu forme.

Carmen de la Sălciua, imagini rare de la începutul carierei sale! Cum arăta vedeta fără operații estetice

Carmen de la Sălciua, într-o relație cu un bărbat misterios

Carmen de la Sălciua a eșuat în căsnicia cu artistul Culiță Sterp. După mai multe împăcări și despărțiri, s-a ajuns într-un punct în care cea mai bună soluție pentru ei a fost să meargă pe drumuri diferite. De atunci a trecut ceva timp, iar acum se pare că vedeta se iubește cu un alt bărbat.

Și-a anunțat fanii de realizarea ei din plan sentimental printr-o fotografie postată în mediul online cu iubitul ei ciocnind un pahar de șampanie.