Carmen de la Sălciua este și a fost mereu o femeie sinceră, motiv pentru care oamenii o apreciază din ce în ce mai tare. Vedeta obișnuiește să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde fanii au ocazia să afle tot mai multe lucruri despre ea. De apreciat este faptul că nu le răspunde doar celor care spun lucruri frumoase sau care îi adresează întrebări care o pun în situații incomode.

Carmen de la Sălciua, moment de sinceritate pe internet

De pe Instagramul ei, fanii chiar au reușit să afle multe lucruri despre ea. Fiecare sesiune de acest fel vine cu noi provocări și noi dezvăluiri uluitoare despre ea. Artista nu se teme să le vorbească sincer sau să le ofere sfaturi de viață atunci când oamenii le cer sau când se vede clar că au nevoie de ele.

Un internaut a vrut să afle chiar de la ea dacă este importantă sau nu vârsta într-o relație. Întrebarea aceasta a primit un răspuns clar: „Da!”. După aceea, probabil aceeași persoană, a dorit să continue discuția pe aceeași temă și a întrebat-o de ce este atât de importantă vârsta într-o relație.

Ei bine, Carmen de la Sălciua i-a explicat de ce consideră ea acest lucru. Se pare că artista este de părere că dragostea chiar are o vârstă și că în timp diferențele de comportament, viziunile diferite asupra vieții și dorințele ajung să dăuneze unei relații și i-a dat chiar și un exemplu concret în acest sens.

Carmen de la Sălciua a spus adevărul! De ce este importantă pentru ea vârsta într-o relație: ”Cred că e bine să... ”

„Cred că e bine să fim realiști! Dragostea are vârstă și în timp se vede asta. O femeie de 25 de ani cu un bărbat de 40 de ani, ca exemplu…în timp își vor descoperi diferențele de comportament, dorințele, viziunile diferite și asta dăunează. Poate cât e dragostea cu fluturașii în stomac nu se simte nimic, dar anii întotdeauna își spun cuvântul.”, a explicat vedeta.