Carmen de la Sălciua sau Regina Youtube-ului așa cum deseori este numită a ajuns la statutul de a fi una dintre artistele de top ale României. Fiecare piesă lansată de ea ajunge imediat în trending, iar milioanele de fanii îi ascultă fiecare melodie cu tot interesul.

Vedeta a evitat să lase la iveală latura feminină punând accent mai mult pe vocea și talentul ei. De curând se pare că ea a hotărât să se expună mai mult în fața publicului larg atât din punct de vedere fizic cât și personal.

Cu decolteul răvășitor la înaintare

Artista și-a pus fanii pe jar cu o fotografie în care își lasă la vedere sânii. Vedeta a postat spre bucuria urmăritorilor ei imaginea pe Instagram. Cum era de așteptat într-un timp extrem de scurt ea a reușit să adune peste 10.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Carmen de la Sălciua

Dacă unii internauți o complimentează pe fosta soție a lui Culiță alții se întrec în a-i face propuneri mai puțin decente. Mereu rezervată mai ales în situații de acest gen, Carmen nu a răspuns acestor comentarii îndrăznețe.

Dincolo de imagine, artista a făcut de curând o promisiune cel puțin neașteptată. După ce imediat ce a încheiat divorțul de Culiță a declarat că nu își dorește să își mai expună public viața, Carmen a precizat acum că de dragul fanilor se va destăinui arătând și altă perspectivă a ei dincolo de cea care a preferat mai mult intimitatea.

Are un iubit ascuns?

De la separarea de fostul soț și partener de scenă vedeta a preferat să nu mai apară la brațul vreunui bărbat sub ochii curioșilor. Astfel, Carmen s-a concentrat după declinul respectiv pe alte aspecte ale vieții. Singură, cântăreața și-a achiziționat un apartament pe care l-a decorat după bunul plac, dar și o mașina de lux.

Chiar dacă pe plan financiar pare extrem de împlinită, vedeta primește des întrebarea dacă are un iubit pe care nu își dorește să îl expună lumii întregi. Artista a ținut să precizeze că deocamdată nu are o relație însă când i se va întâmpla să își găsească din nou jumătatea nu va avea nici un motiv să o țină ascunsă.

Vedeta a mărturisit pe Instagram că a avut o perioadă dureroasă după divorț în care s-a închis în propriile gânduri și trăiri preferând tăcerea.Regina Youtube-ului susține că a trecut peste momentul respectiv cu rugăciune și credință în Dumnezeu.