Carmen de la Sălciua a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a fost luată la întrebări pe rețelele sociale de către fanii ei. A fost foarte sinceră cu ei și le-a dat o serie de răspunsuri; care i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Aceștia au vrut să afle tot mai multe lucruri despre ea, dar și despre relația ei cu Jador.

Despre relația lor s-a spus multe până acum. Unii au zis că au început să formeze un cuplu, încă de când au lansat prima lor piesă împreună. Vedetele au negat toate aceste zvonuri, dar nu au negat și că se simptatizează unul pe celălalt. Jador și Carmen de la Sălciua au rupt topurile muzicale din România, iar după ce artistul va reveni în țară, oamenii sper să mai colaboreze.

Carmen de la Sălciua și-a ales preferatul

Un fan, ceva mai îndrăzneț, a întrebat-o pe frumoasa artistă care este concurentul ei preferat de la Survivor România. Vedeta a mărturisit, fără să stea prea mult pe gânduri, că este vorba despre Jador. Probabil, unii s-ar fi așteptat ca ea să îl menționeze pe fostul ei soț, Culiță Sterp. Ei bine, nu despre el era vorba.

La un moment dat, un altul a întrebat-o ce părere are despre faptul că acesta va deveni tată. Ea s-a bucurat enorm pentru el și i-a transmis toate gândurile ei bune. Artista a vorbit la fel de frumos și despre Jador, băgându-i la bănuieli și mai tare pe admiratorii ei. Este de părere că manelistul este un om cu suflet mare, pe care se poate la orice oră.

Nici Jador nu are o părere rea despre vedetă. El a susținut că dacă ar fi să aleagă o artistă de la noi cu care să facă un copil, ea ar fi aceea. O admiră .și crede că este o femeie credincioasă, care se respectă.