Podcast-ul prezentat de Andra Măruță, în care o are ca invitată pe Delia, a fost unul dintre cele mai așteptate videoclipuri din ultima vreme. Fanii lor au putut să jure că acesta va urca pe primele locuri în Trending și chiar s-a întâmplat acest lucru, filmarea făcănd peste 400 de mii de vizualizări în doar câteva ore de la urcarea lui pe YouTube. În prezent, se află pe locul 4 și are toate șansele să ocupe, în scurt timp, prima poziție. Rămâne de văzut, dacă va fi sau nu așa.

„Nu sunt o persoană geloasă”

În cadrul discuției lor, nu doar Delia a fost cea care și-a deschis inima în fața colegei sale de breaslă, ci și Andra a vorbit sincer despre mai multe aspecte importante din viața sa, inclusiv despre cei doi copii ai ei, dar și despre partenerul său de viață, Cătălin Măruță. Încă din prima clipă în care s-au cunoscut, ea a simțit că prezentatorul este bărbatul alături de care vrea să trăiască pentru toată viața și că el va fi tatăl copiilor ei.

Se pare, totuși, că relația lor nu este una perfectă mereu, ci au diferite probleme pe care într-un fel sau altul reușesc să le depășească. Frumoasa vedetă le-a mărturisit tuturor că telefonul este cel mai mare dușman în relația lor, pentru că soțul ei petrece foarte mult timp pe acesta și nu are ce să îi facă. Este vorba de mai mult de nouă ore pe care Cătășin Măruță le pierde pe zi stând pe telefon și nu cu familia lui, motiv pentru care artista se enervează la culme.

 

Care este cel mai mare dușman în căsnicia Andrei și a lui Cătălin Măruță: “Înțeleg, e meseria lui, dar…”

„Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta.  Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a povestit  Andra în podcast-ul său.