De curând, Radu Vâlcan și soția sa s-au mutat în casa cea nouă. Familia este foarte fericită pentru că au reușit să facă acest pas chiar înainte de sărbători. Prezentatoarea de la Pro TV a postat câteva imagini cu noul cămin, iar acesta este amenajat într-un stil rafinat și elegant, cu cele mai în vogă piese de mobilier.

Se pare că exact lângă casa lor există un lac superb, iar cartierul în care locuiesc are o priveliște de poveste. Radu Vâlcan a postat, în această seară, o imagine care pare a fi făcută în afara țării, ducându-l pe prezentatorul de la Insula Iubirii, cu gândul la o vacanță exotică. Ca locație, soțul Adelei a scris că este în Bali, iar blondina a distribuit imaginea acestuia, spunând că se bucură că se simte ca în vacanță în noul cămin.

Care este cea mai ascunsă plăcere a Adelei Popescu? Artista este în extaz!

Adela Popescu face mărturisiri despre plăcerile ei

Vedeta este o persoană foarte ocupată. Pe lângă filmările care îi ocupă o mare parte din zi, colega lui Cove are grijă și de creșterea și educația celor doi băieței ai lor: Alex și Andrei. Blondina este o mămică foarte responsabilă și activă care se implică în viața copiilor ei, postând frecvent imagini cu cei mici, în timp ce întreprind diverse activități educative. Se pare că Radu Vâlcan a vrut să își răsfețe soția și i-a îndeplinit cea mai mare dorință soției sale. Aceasta le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram cum se va relaxa mâine, datorită soțului ei.

Care este cea mai ascunsă plăcere a Adelei Popescu? Artista este în extaz!

Copiii dorm, iar Radu, exact ca pe un cadou sub brad, mi-a oferit vestea că mâine la 9:00 merge cu copiii în parc să se intâlnească cu prietenul lor Ștefănuț.
Extaz!! Nu mă gândesc decât cum voi sta eu liniștită pe canapea, cu o cafea în mână și rulada cu ness în cealaltă, devorând atât de clișeisticul serial Bridgerton.
Spuneți voi, nu sună minunat de… banal? 😅
Voi ce plăceri “simple” și aducătoare de mare bucurie și relaxare aveți?”, a scris Adela Popescu pe Instagram.