Pentru Gina Pistol și Smiley, viața s-a schimbat în totalitate de când fiica lor a venit pe lume. Prezentatoarea nu mai spera ca la vârsta ei să aducă pe lune un copil, iar când acest lucru s-a întâmplat, nici nu a putut descrie bucuria pe care a simțit-o. De asemenea, ea se află printre puținele vedete care au recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, după ce a venit pe lume Josephine, pentru că micuța  avea non-stop nevoie de ea și de atenția sa, iar iubitei lui Smiley nu îi mai rămânea timp și pentru alte lucruri, astfel s-a văzut nevoită să renunțe la cele două mari proiecte de-ale sale, Asia Express și Chefi la Cuțite.

Smiley, un tată de nota 10

Încă de când s-a născut micuța lor, multă lume s-a întrebat când va avea loc botezul lor. Deși cei doi sunt întrebați foarte des despre marele eveniment, niciunul dintre ei nu a vrut să spună când anume se va întâmpla și nici au dat prea multe detalii în acest sens. Recent, Smiley a încercat să le explice tuturor curioșilor că sunt anumite momente din viața lor pe care le păstrează doar pentru ei, iar acesta este unul dintre ele.

„Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a explicat artistul.

Când va avea loc botezul lui Josephine! Primele declarații făcute de Smiley

În plus, artistul se implică destul de mult în creșterea fiicei sale și o ajută pe Gina Pistol atât de mult pe cât poate și nici măcar schimbatul scutecelor nu îl deranjează, ba chiar se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de cele mai importante persoane din viața sa.

„Nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajută pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună”, a mai povestit Smiley.