Certurile și scandalurile publice dintre Brigitte și Florin Pastramă par că au devenit de domeniul trecutului, deși toată lumea se aștepta la o despărțire între cei doi. Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la o înțelegere, s-au împăcat. De altfel, amândoi au luat o decizie foarte importantă! Se lansează, din nou, în afaceri! În ce domeniu vor Brigitte și Pastramă să dea lovitura? Toată lumea a rămas fără cuvinte.

Acum puțin timp, între Brigitte și Florin Pastramă au existat mai multe scandaluri care au devenit rapid publice, din cauza banilor. Mai exact banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro brunetei și, după spusele lui Brigitte, soțul ei a ales să dea bir cu fugiții, uitând că trebuie să-și rezolve problemele împreună. Florin a petrecut și Paștele departe de casă, deoarece a vrut să stea departe de soția sa, până când va găsi o soluție la problemele din familie.

Florin Pastramă a înțeles că nu este bine ce se întâmplă între el și soția sa și într-un final au căzut la înțelegere și s-au împăcat. Și pentru că vor să facă echipă pe toate planurile, cei doi s-au gândit ca pe lângă business-ul cu măștile de protecție și locul de joacă pe care-l au în Capitală să-și deschidă o nouă locație. Este vorba despre un spațiu în care iarna vor vinde gogoși, iar vara înghețată.

 Brigitte-si-Florin-pastrama

Brigitte-si-Florin-pastrama

Brigitte: „Nu o să mă intereseze ce o să faci”

Și pentru ca toate lucrurile să meargă de acum înainte ca pe roate, Brigitte a ținut să-și învețe soțul, în modul acesta să elimine și cel mai mic motiv de ceartă. Aceasta a vrut să îl instruiască mai bine, pentru a nu exista apoi dispute.

Aduc sculele, toate, am cumpărat mașina, eu nu aduc niciun ban de acasă, deci eu pun stoc de marfă și te rog frumos să nu te păcălească oamenii, pentru că n-o să mă intereseze ce-o să faci”, i-a spus Brigitte Sfăt soțului ei.